Újévi koncert

2011-12-20 18:05:09


Kattintson a képre!Újévi Koncert 2012
Nem csak a repertoárja, de a helyszíne is új lesz 2012-ben az Újévi Koncertnek Körmenden


A Városi Fúvószenekar Egyesület idén is azt a megtisztelõ felkérést kapta Körmend Város Önkormányzatától, hogy 2012-ben is õk adjanak Újévi Koncertet a városban élõknek. Bebes István polgármester úr a 2011-es koncerten ígéretet tett rá, hogy a jövõ évi koncerten nem kell majd senkinek tolongva, állva hallgatnia a muzsikát, a Városi Sportcsarnokban lesz a koncert.
Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó, tartja a mondás, éppen ezért az Önkormányzat, a Körmendi Kulturális Központ munkatársai és a Fúvósok már hetek óta a terv megvalósításán dolgoznak. Természetesen senki nem tudhatja elõre, hogy az akusztikus zene hogyan szólal majd meg a Csarnokban, de különbözõ hangtechnikai módszerekkel igyekeznek a zenészek és a szervezõk a legmegfelelõbb hangzást elérni.
A koncert 17 órakor kezdõdik, a hagyományoknak megfelelõen az ünnepi beszédet Bebes István polgármester úr fogja mondani, a zenekart Morvay András karnagy úr vezényli, a konferálásban azonban 2012-ben Pálóczi Zsuzsanna mellett Vörös Attila, a KASZT oszlopos tagja is megjelenik a színpadon.

S hogy milyen zenei anyagra számíthatunk? Az újdonságok közül csak néhány cím: Rókatánc, Kék Duna keringõ, Volt egyszer egy Vadnyugat… Szeretettel várunk mindenkit a Városi Sportcsarnokba

2012. január 7-én, 17 órakor!

Bõvebb információért a zenekar bármely tagját, vagy a Tourinform Irodát érdemes keresni a Batthyány kastély Színház aulájában.

V.É.

Kattintson a képere !